woensdag 9 mei 2012

Marsac Dag 11 9 mei deel 1

Beste Volgers,

Goede Nachtrust gehad echter kijk naar buiten weer grijs van de bewolking echter het regent nog niet.
Hopend op iets beter fietsweer dan gisteren zonder regenkleding.
Nu ga ik ontbijten en mij fietsklaar maken een heel gedoe elke morgen maar dat hoort erbij.
Tot later
Het is nu 08.00 uur

Frans

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Avenue du Limousin,Marsac,Frankrijk

4 opmerkingen:

  1. Hallo broer,

    Vanaf dag 1 zijn we al fanatieke volgers van jou blog. 's Ochtends bij het ontbijt even de Ipad erbij en checken of je nieuwe blog er al op staat. Door je korte verhaaltjes en de daarbijbehorende foto's is het net of wij de reis ook een beetje meemaken. Na 11 dagen heb je er al 1/3 van de reis op zitten, ruim op schema dus. Doe rustig aan een geniet van al het mooie wat je op tocht tegenkomt.
    Wij zijn trots op jou !

    Groetjes en liefs,
    Henk, Sonja & kids.

    PS: Wat betreft de muziekspeler, deze werkt op AAA batterijtjes die je overal kunt kopen. Achterop het klepje openschuiven, muziekkaartje er uithalen en nieuwe batterij plaatsen. Het muziekkaartje weer op dezelfde manier terug stoppen. Als je de speler niet gebruikt, het aan/uit knopje iets langer ingedrukt houden totdat je geen tekst meer ziet. Dan gaat zo'n batterijtje best wel lang mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Frans,

    Ik lees dat het weer niet altijd mee zit. Dat maakt het een stuk lastiger. Iedere dag volg ik jouw verhaal. De gedachte dat jij daar rondfietst laat me niet los. Het is alsof we samen naar Compostela fietsen.Frans we (Marjan ook)zijn trots op je.
    Nog veel fietsplezier en ik blijf je volgen.

    Gr. Har en Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Frans,
    Hoe staan de zaken? Al twee dagen geen internet meer kunnen vinden?
    Dat vind je wel in l'Hospitalet, vlak voor Rocamadour. Daar is een camping met een restaurant met de leuke naam Le Comp'Hostel. Daar moet het lukken.
    Vanaf Rocamadour loopt de route van Sweerman de diepte in. Dal dal moet je ook weer uit, een hooogteverschil van meer dan 200 meter...
    Een gemakkelijker weg is die via de D36 en de N140 (niet druk) via Gramat. Daar verder via de D807 naar Labastide-Murat (de zwager van Napoléon).

    Bon Camino

    May, 'mentor' van Landgraaf

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Frans, door mijn onkunde is er telkens iets fout gegaan in de communicatie met jou blog. hopelijk gaat het nu wel goed en kan ik je antwoord te geven op je vraag wanneer ik vertrek. Mijn Camino (Kustroute) start op 16 mei. Maandag vlieg ik naar Biarritz en dinsdag heb ik een transfer naar Irun (Esp) de startplaats van de Noordelijke route. Ik vind je een kanjer hoe je het tot nu toe gered hebt. Niet al te best tot zeer slecht weer lijkt me geen pret op de fiets. Gelukkig heb je wel goede opvang in de herbergen, mooie ontmoetingen en trouwe volgers. Ik heb met enige hulp mijn blog aangemaakt en je de gegevens gemaild via je Gmail adres. Ik wens je een goede nachtrust en morgen een mooie dag. Chris

    BeantwoordenVerwijderen